alexandraegerfalt.blogg.se

2013-08-01
11:33:31

Gyllene tider i Gävle!
Förväntansfulla var vi alla. Gyllene tider hade nått staden Gävle. Gasklockornas mark var proppat med människor, ja si sådär 8500 personer. Som en fullsatt Läkerol arena då. Det var mycket blandade åldrar måste jag säga, men mest människor över 40. Men en och annan 22-åring såg jag nog. Men åldern spelar då ingen roll, Gyllene tider har varenda unge hört talas om. Om inte så har barnet säkert poppat till bandet i mammans mage. Men det finns låtar som alla kan sjunga med i. Tänker mest på "Sommartider" och "Det är över nu" och även "flickorna på TV2" men det finns många till som alla känner igen. 
 
Men innan Gyllene tider tog scenen i sin hand så bjöd Linnea Henriksson på några härliga låtar. Jo men det var ju inte riktigt henne vi var där för att se. Men hon sjöng otroligt bra, dock kändes det alldeles för långt innan Gyllene tider kom ut på scenen. Jag är inte van att gå på konserter, men väntan var föööör lång. Men det är väl lite meningen att man ska bygga upp förväntningar och att väntan ska vara lång. Men inte riktigt min grej.
 
När väl Gyllene tider kom ut på scenen så var det full fart från första stund. Häftigt, proffsigt, och bara sådär bra det kan bli när Gyllene tider sjunger sina låtar. Det var faktiskt nästan så att solen letade sig fram där ett tag, innan natthimlen tog över. Det var faktiskt några låtar som spelades som jag inte kände igen, jag är för ung, men det gjorde liksom ingenting man hängde med i refrängen ändå på något sätt. Det var så bra som det bara kunde bli!
Och att sedan avsluta hela kalaset med låten "När alla vännerna gått hem" blev pricken över i:et.
 
Jag är otroligt glad att jag köpte denna biljett för 500 kr, det var verkligen värt pengarna! Då kan man bocka av Gyllene tider på sin konsertlista om jag nu har någon, jo jag skaffade mig en precis just nu. Jag skulle gärna vilja se Tomas Ledin live också någon gång, det var ju inte så längesedan han var i Gävle. Men men han kommer väl tillbaka.
 
Tusen tack för den härliga musiken! Men nu är det dags att tänka på refrängen.....